Registered Members Only You should register with SL-Stun in order to view posts and open new topics. Please Signup with us now. Register
Forums Search ForumSearchAdvanced SearchTopicsPosts Unanswered Active Topics Prev Go to previous topic Next Go to next topic Last Post 30 Nov 2018 10:24 AM by Udari කෑම පිටුව 1520 Replies Sort: Oldest First Most Recent First You are not authorized to post a reply. Page 13 of 77 << < 1112131415 > >> Author Messages chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 28 Feb 2017 05:55 PM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 28 Feb 2017 05:56 PM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 hasithadSuper Senior MemberPosts:5795 01 Mar 2017 05:21 AM මරු මරු රෙසිපි තොගයක් බස්සලා තියෙන්නේ. එලකිරි ආ..... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 02 Mar 2017 07:50 AM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 02 Mar 2017 07:54 AM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 Udeshika HerathVeteran MemberPosts:3955 03 Mar 2017 06:26 AM නියම රෙසිපි ටිකක් තියනව... මාත් ගත්ත එහෙනම් ඕන් Udeshika Herath 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 03 Mar 2017 05:38 PM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 05 Mar 2017 04:34 PM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 maduranga001Most Senior MemberPosts:14118 05 Mar 2017 10:00 PM රට ඉඳි චට්නිය. දැක්කමත් නිකං මොකදෝ වෙනවා. රට ඉඳි ලොරිය එනකං ඉන්නෙ. ~~~~~ මේ නගරය මා ඔබ මුණ ගැසුණු නගරයයි ~~~~~ 0 indika76Most Senior MemberPosts:10449 05 Mar 2017 10:07 PM මේ ටික දැක්කම බඩ ගින්න ඩබල් උනා.. මේ වෙලාවේ මේ වගේ දෙයක් කන්න තියේනම්... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 06 Mar 2017 04:20 PM කේරළ කෑමවේලක මියුරු රසය ඉන්දියාවේ නිරිත දිගින් පිහිටි කේරළයේ ආහාර සංස්කෘතියට දිගු ඉතිහාසයක් තිබේ. එකී ආහාර සැකසීම අපේ රටේ ආහාර සැකසීමට දැඩි ඥාතීත්වයක් දක්වයි. මිරිස්, කහ, කරපිංචා, අබ, සියඹලා හා අනෙකුත් කුළුබඩු වර්ග කේරළ ඉවුම් පිහුම්වලට ද අත්යවශ්ය වේ. පොල්, පොල්කිරි සහ සහල් ද කේරළ ආහාර වර්ග සැකසීමට නැතිවම බැරිය. බොහෝවිට ඔවුන්ගේ උදෑසන කෑම වේල සැකසෙන්නේ සහල් පිටි මුල්කරගෙනය. අපි යොදන තුනපහ වෙනුවට ඔවුන් කේරළයටම ආවේණික ලෙස ගරම් මසාලා සාදා තබා ඉන් ස්වල්පය බැගින් එක් කරයි. ‘තරුණී’ට හද බැඳි ඉවුම් පිහුම් කලාවේ නව ඉසව් සොයා යන ගෘහණියට දයාබර සැමියාට, ආදරණීය දරුවන්ට, නිවෙසට පැමිණෙන අමුත්තන්ට කේරළ කෑම වේලක රසය බලන්නට දෙන්න මෙන්න හොඳම අවස්ථාව. උපදෙස් - ප්රවීණ සූපවේදී රුක්ෂාන් ඉද්දමල්ගොඩ ගෙනි දු. ක. 0776205781 කේරළයේ විශේෂිතඉඟුරු, දෙහි බීම අවශ්ය ද්රව්ය අලුත් ඉඟුරු මේස හැඳි 1 1/2 ක් දෙහි ගෙඩියක යුෂ වතුර වීදුරු 1 ක් සීනි අවශ්ය පමණ ලුණු ස්වල්පයක් අයිස් කැට සැරසීම සදහා මිංචි කොළයක් හෝ දෙහි පෙත්තක් සාදන්නේ මෙහෙමයි මිංචි, දෙහි පෙත්ත හා අයිස් කැට හැර අනෙකුත් සියලු දෑ බ්ලෙන්ඩරය ආධාරයෙන් හොඳින් බ්ලෙන්ඩර් කරගන්න. පිරිසුදු වීදුරුවකට අයිස් කැට දමා සාදාගත් ඉඟුරු, දෙහි බීම එක්කොට වීදුරුව මිංචි කොළ හා දෙහි පෙත්ත ආධාරයෙන් සරසා පිළිගන්වන්න. කේරළ ගරම් මසාලා කේරළයේ කෑම්බීම් බොහොමයකට රසනහර පිනායන මියුරු රසයක් දිවගට ගෙන එන්නට යොදන කුළුබඩු කිහිපයකම සොඳුරු නවාතැන්පොළකි, කේරළ ගරම් මසාලා. එළවළු, මස්, මාළු, බිත්තර මේ ආදී දේ සකසා ගනිද්දි ගරම් මසාලා ස්වල්පයක් එක්කර ගැනීමෙන් කේරළයටම ආවේණික රසය, සුවඳ ඉන් විහිදුවනු ඇත. මේ සඳහා අවශ්ය වන්නේ මහදුරු ග්රෑම් 50 ක් කුරුඳු පොතු සාමාන්යකැබලි 2 ක් කරාබු නැටි 15 ක්- කරඳමුංගු 20 ක් සාදික්කා මද 01 ක්- වසාවාසි 01 ක් බුරියානි මල් (Star anise) 02 ක් සාදන පිළිවෙළ මහදුරු සෝදා වේළා ගන්න. අනෙකුත් ද්රව්යයන් ද මඳ පවනේ වේළා ගෙන මඳ ගින්දරේ වෙන වෙනම බැදගන්න. බැදගත් සියලු දෑ සිහින් කුඩක් සේ කුඩුකර අවශ්ය මාළු පිනි සඳහා භාවිත කරන්න. අන්නාසි බත අවශ්ය ද්රව්ය බාස්මති හාල් කිලෝ 1 ක මධ්යම ප්රමාණයේ අන්නාසිගෙඩියක් තළාගත් සුදුලූනු ස්වල්පයක් අබ මේස හැඳි 1 ක් වියළි මිරිස් කරල් 5 ක් මධ්යම ප්රමාණයේ බී ලූනු ගෙඩි 2 ක් (කැබලි කර) අවශ්ය පමණට ලුණු ගිතෙල් හෝ බටර් සැරසීම සඳහා සිහින්ව කපාගත් ලූනු කොළ ස්වල්පයක් සාදන ආකාරය පළමුව හාල් සෝදා විනාඩි 15 ක් පමණ පෙඟෙන්න හරින්න. බත පිසීම සඳහා අවශ්ය පමණ වතුර ළිප තබන්න. ඒ අතරතුරේ අන්නාසි ගෙඩිය ශුද්ධකර මැද නාරටිය ඉවත්කර කුඩා කැබලිවලට කපාගන්න. හාල් ටික උතුරන වතුරට එක්කොට ලුණු හා ගිතෙල් ස්වල්පයක් දමා තම්බා ගන්න. තැම්බුණු පසු වතුර පෙරා පසෙකින් තබා ගන්න. තෙම්පරාදුව සඳහා මද ගින්දරේ පිරිසුදු භාජනයක් ළිප තබා ඊට ගිතෙල් හෝ බටර් එකතු කරන්න. අබ එක්කොට බැදුණු පසු ලූනු, සුදුලූනු, කැබලි කඩාගත් වියළි මිරිස් ද එක්කොට තෙම්පරාදුවට අන්නාසි කැබලි ද එක්කර ළිප නිවාගන්න. (අන්නාසි කැබලි තැම්බීමට නොදෙන්න.) මෙයට බත් එකතු කොට හොඳින් කලවම්කර බත් බන්දේසියකට දමා පිළිගන්වන්න. මේසයට යවද්දී අන්නාසි බතට උඩින් ලූනු කොළ දමන්නත් අමතක කරන්න එපා. පාරම්පරික කේරළ එළවළු ව්යාංජනය අවශ්ය ද්රව්ය පොත්ත සමඟ දිගටිව කපාගත් අළු කෙසෙල් කෝප්ප 1/2 ක් දිගටිව කපාගත් මෑ කරල් කෝප්්ප 1/2 ක් දිගටිව කපාගත් කැරට් කෝප්්ප 1/2 ක් මුරුංගා කෝප්ප 1/2 ක් දිගටිව කපාගත් වට්ටක්කා කෝප්්ප 1/2 ක් ගා ගත් පොල් කෝප්ප01 ක් මී කිරි කෝප්ප 1 1/2 ක් කරපිංචා කෝප්ප 1/2 ක් පොල්තෙල් මේස හැඳි 3 ක් අමු මිරිස් කරල් 3 ක් කහ සහ මිරිස් අවශ්ය ප්රමාණයට සූදුරු තේ හැඳි 01 ක් වතුර කෝප්ප 01 ක් සාදාගන්නා ආකාරය මෙම ව්යාංජනයේ විශේෂත්වය වනුයේ එළවළු සියල්ලම එකම ප්රමාණයට දිගටි හැඩයට කපා ගැනීමත් කරපිංචා සහ පොල්තෙල් ව්යාජනය පිසුණු පසු එකතුකර ගැනීමත් ය. පළමුව පිරිසුදු භාජනයක් ළිප තබා එළවළු සියල්ල මිරිස්, කහ, අවශ්ය පමණ ලුණු හා වතුර කෝප්ප 01 දමා ළිප තබන්න. එළවළු සියල්ල නොකැඩෙන ආකාරයට තම්බා ගන්න. ඒ අතර ගා ගත් පොල්, අමුමිරිස්, සූදුරු බ්ලෙන්ඩරයට දමා වතුර ස්වල්පයක් එක්කොට තලපයක් වනසේ බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න. එළවළු ටික තැම්බුණු පසු මීකිරි එකතුකරන්න. කලවම්කර අඹරාගත් පොල් එකතුකර අවශ්ය පමණ ලුණු ඇත්දැයි බලා ළිප නිවන්න. පසුව කරපිංචා, පොල්තෙල් ව්යාජනයට දමා කලම් කොට විනාඩි පහක් පමණ වසා දමා සුදුසු බඳුනකට දමා මේසයට යවන්න.කුඩුකර අවශ්ය මාළු පිනි සඳහා භාවිත කරන්න. පෙපර් චිකන් කේරළ ස්ටයිල් අවශ්ය ද්රව්ය සෝදා මධ්යම ප්රමාණයේ කැබලිවලට කපාගත් කුකුළු මස් ග්රෑම් 750 ක් සිහින්ව කපා ගත් මධ්යම ප්රමාණයේ බී ලූනු ගෙඩි 2 ක් කැබලි කරගත් තක්කාලි කෝප්ප 3 ක් ඉඟුරු, සුදුලූනු තලප මේස හැඳි 2 ක් කුඩුකර ගත් ගම්මිරිස් තේ හැඳි 1 1/2 ක් කැබලි කරගත් ගම්මිරිස් තේ හැඳි 3 ක් අමුමිරිස් කරල් 4 ක් (කැබලි ලෙස කපා) කේරළ ගරම් මසාලා මේස හැඳි 1 ක් කොත්තමල්ලි කුඩු තේ හැඳි 3 ක් කහ තේ හැඳි 1/2 ක් පොල් තෙල් කරපිංචා ලුණු අවශ්ය ප්රමාණයට වතුර කෝප්ප 1/2 කින් ඇඹුරු කජු ග්රෑම් 50 ක් සාදන අයුරු පිරිසුදු භාජනයක් මඳ ගින්දරේ ළිප තබා භාජනය රත් වී ගෙන එද්දී පොල්තෙල් දමන්න. එයට ඉඟුරු, සුදුලූනු මිශ්රණය දමන්න. කැබලි කරගත් ලූනු, කරපිංචා, අමුමිරිස් කැබලි එක්කොට රන්වන් පැහැ ගැන්වෙනතුරු බැදගන්න. පසුව එයට ගම්මිරිස් කුඩු, ගරම් මසාලා, කැබලි කරගත් ගම්මිරිස්වලින් තේ හැදි 01 ක්, කොත්තමල්ලි කුඩු, කහ කුඩු දමා කලවම්කර තක්කාලි එකතු කරගන්න. මෙම මිශ්රණය තැම්බී තලපයක් ලෙස සැකසූ පසු මස් කැබලි, ලුණු හා වතුර කෝප්ප 1/2 ක් දමා කලවම්කර භාජනය වසා හොඳින් පිසගන්න. පිස ගත් මස් ව්යාංජනයට අඹරාගත් කජු මිශ්රණය එක්කොට තවත් සුළු වේලාවක් පිසගන්න. අවසාන වශයෙන් ලුණු බලා ඉතිරි කරගත් ගම්මිරිස් කැබලි දමා කලවම්කර ළිප නිවාගන්න. සුදුසු භාජනයකට දමා ගැඹුරු තෙලේ බැදගත් කරපිංචා කොළවලින් සරසා මේසයට යවන්න. බිත්තර මසාලා කරිය අවශ්ය ද්රව්ය තම්බාගත් බිත්තර 4 ක් කහ කුඩු තේ හැඳි 1/4 + 1/2 ක් මිිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1/2 + 01 ක් සිහින්ව කපාගත් බී ලූනු ගෙඩි 2 ක් තක්කාලි ගෙඩි දෙකක්(සිහින්ව කපාගත්) කේරළ ගරම් මසාලා තේ හැඳි 01 ක් අමුමිරිස් කරල් 4 ක් කරපිංචා කොළ 7, 8 ක් කොත්තමල්ලි කුඩු මේස හැදි 1 ක් පොල්තෙල් මේස හැඳි 6 ක් රස අනුව ලුණු සාදන්නේ මෙහෙමයි තම්බාගත් බිත්තර ගෑරුප්පුවක් ආධාරයෙන් සිදුරුකර ගන්න. (මෙම ක්රමය නිසා තෙල්වල බැදීමේදී බිත්තරයේ පිපිරීමක් සිදු නොවේ.) මිරිස් කුඩු, කහ කුඩු වෙන්කරගත් පරිදි පළමුව තේ හැඳි 1/2 ක් ගෙන වතුර ස්වල්පයක් දමා තලපයක් සාදා සිදුරු කරගත් බිත්තර මත ගල්වන්න. සුදුසු භාජනයක් ළිපතබා එය රත්වද්දී පොල්තෙල් එක්කොට බිත්තර මද ගින්නේ බැද පසෙකින් තබාගන්න. එම තෙල්වලටම බී ලූනු දමා රන්වන් පැහැය වනතෙක් බැදගන්න. ඉඟුරු, සුදුලූනු, තක්කාලි, අමු මිරිස් කරල්, ඉතිරි කහ කුඩු හා මිරිස් කුඩු ටික, කේරළ ගරම් මසාලා, කොත්තමල්ලි කුඩු දමා මද ගින්නේ තලපයක් සෑදෙන ආකාරයට තම්බා ගන්න. පසුව මෙයට අඬුකෝප්ප 1/2 ක වතුර, කරපිංචා හා බිත්තර, රස අනුව ලුණු එකතු කොට ළිප නිවා විනාඩි 05 ක් පමණ භාජනය වසා තබන්න. සුදුසු භාජනයකට දමා බැදගත් කරපිංචා කොළ ස්වල්පයක් උඩින් දමා මේසයට යවන්න. -tharuni- ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 06 Mar 2017 04:21 PM මල් මංගල්ලෙට හැඩැති කේක් රෝස මල් ගෙනෙන හැඩ / මංගල්යයක දෙවැනි දිනයට වගේම විවාහ සංවත්සරය සමරන්නට සූදානම් වන ඔබටයි මේ කේක් නිර්මාණය. අවශ්ය ද්රව්ය: ඔබට කැමැති වර්ගයකින් සාදාගත් කිලෝ දෙකක රවුම් කේක් දෙකක් ක්රීම් බටර් අයිසිං ෆොන්ඩන්ට් අයිසිං පාච්මන්ට් අයිසිං වෙළඳපොළෙන් ලබාගත් කුරුලු ජෝඩුවක් සාදන ක්රමය: පළමුව කේක් දෙක ගෙන එක මත එක තබා බටර් අයිසිං තවරා සැන්ඩ්විච් කරගන්න. ඉන්පසු ක්රීම් බටර් අයිසිං මඟින් සම්පූර්ණ කේක් එක කවර්කර ගන්න. දැන් ක්රීම් පැහැති ෆොන්ඩන්ට් අයිසිං කොටසක් ගෙන මෝස්තර සහිත රෝලින් පින් එකකින් තුනීකර රැලි සිටින ලෙස කේක් එක මත තබා කවර් කරගන්න. එහි යටට ෂෙල් බෝඩරයක් දමන්න. දැන් පාච්මන්ට් අයිසිං මඟින් රෝස මල්, පෙටෝනියා මල් සහ කොළ සාදා ගන්න. ඉන්පසු සෘජිෆෝම් කොටසක් මඟින් හදවතක හැඩය කපා එයද ෆොන්ඩන්ට් අයිසිං මඟින් කවර් කරගන්න. පසුව එය කේක් එක මත රඳවා එහි වටේම මල් බන්ච් එකක් ආකාරයට රඳවා ගන්න. හාට් එක මැදින් කුරුලු ජෝඩුව සවිකරන්න. හාට් එක වටේට හා කේක් එක වටේටත් පුංචි මල් සහ කොළ රඳවාගන්න. ** * * * * * * ෆැන්ටසි මල් ගෙනෙන එළිය ක්රීම් සහ දම් පැහැය තීම් කලර් එක කරගත් මංගල උත්සවයකටයි මේ කේක් ආකෘතිය. බලන්න ෆැන්ටසි මල් නිසා කේක් එකට අමුතුම කලඑළියක් ලැබිලා තියෙනවා නේද කියලා. අවශ්ය ද්රව්ය: අඟල් 18 විශ්කම්භය සහිත අඟල් 5 ක් උස ෂඩාස්ර හැඩැති ඩමි එකක්. අඟල් 16 ක විශ්කම්භයක් සහිත අඟල් 5 ක් උස ෂඩාස්ර හැඩැති ඩමි එකක් අඟල් 12 ක විශ්කම්භය සහිත අඟල් 5 ක් උස ෂඩස්ර හැඩැති ඩමි එකක් අඟල් 10 ක විශ්කම්භය සහිත අඟල් 5 ක් උස ෂඩස්ර හැඩැති ඩමි එකක් අඟල් 7 ක විශ්කම්භය සහිත අඟල් 5 ක් උස ෂඩාස්ර හැඩැති ඩමි එකක් අඟල් 20 ක විශ්කම්භය සහිත බේස්බෝඩ් එකක් ෆොන්ඩන්ට් අයිසිං පාච්මන්ට් අයිසිං රෝයල් අයිසිං සාදන ක්රමය: පළමුව දියකරගත් ජෙලටින් කෝප්පයක් ගෙන බ්රෂ් එකක ආධාරයෙන් ඩමි සියල්ලේම ගාගන්න. ඉන්පසු ක්රීම් පැහැති ෆොන්ඩන්ට් අයිසිං මඟින් ඩමි සියල්ලම කවර්කර ගන්න. පසුව බේස් බෝඩ් එක මත ඩමි තබාගන්න. දැන් ගෝල්ඩ් පැහැති රෝයල් අයිසිං නොම්බර දෙක නොසලයට දමා ලියවැලක ආකාරයට පහළ සිට උඩට අයිසිං කරගන්න. ඒ ලියවැල අතරට පාච්මන්ට් අයිසිං මඟින් සාදාගත් ෆැන්ටසි මල් දමන්න. කේක් එකෙහි ඉහළම ඩමිය උඩින්ද මල් කීපයක් තබාගන්න. පසුව රෝයල් අයිසිං මඟින් බීඩ්ස්වල හැඩයට ඩමි අතර ඩොට්ස් තබාගන්න. උපදෙස් - පානදුර තරුණ සේවා සභාවේ කේක් සහ කේක් ආකෘති පිළිබද උපදේශිකා සුජාතා ජයරත්න 077 - 3760101 -tharuni- ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 isurusamSuper Senior MemberPosts:7342 06 Mar 2017 06:07 PM පට්ට කෑ ම ටිකක් නේ දාල තියෙන්නේ ................ 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 07 Mar 2017 07:21 AM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 hasithadSuper Senior MemberPosts:5795 07 Mar 2017 07:38 AM පිස්සු හැදෙන කෑම තොගයක්ම දිග ඇරලා තියෙන්නේ. චාමර නියමෙට වැඩේ කරගෙන යනවනෙ. 0 maduranga001Most Senior MemberPosts:14118 07 Mar 2017 09:45 AM චාමර ඔයා ඇත්තටම ගෙදර මේ වගේ විශේෂ කෑම එහෙම හදනවද? මට නම් කෑම හදන්න බැහැ. ඒ හැකියාව හදාගෙන නැහැ. ඇත්තටම ට්රයි කරලා නැහැ. ~~~~~ මේ නගරය මා ඔබ මුණ ගැසුණු නගරයයි ~~~~~ 0 chamaramindMost Senior MemberPosts:13471 07 Mar 2017 04:03 PM ආදරෙයි ආදරෙයි අහස වගේ - ආදරෙයි ආදරෙයි අම්මට වගේ....... 0 samanthaMost Senior MemberPosts:13190 07 Mar 2017 09:50 PM චාමරගේ කුස්සිය හිටු කියලා වැඩ නේද.. මේවා දැක්කම නම් බඩ ටිංටිං ගානවා. සියළුදෙනාටම සෙතක් ශාන්තියක් සැලසේවා!!!! 0 RosiSuper Senior MemberPosts:5335 08 Mar 2017 04:50 AM චාමර ගේ නෝනා නම් ලකී නේද ගොඩක් ස්තුති චාමර මේවා ගෙනාවට ,,ඕනේ ඕනේ වෙලාවට මාත් මේවා බලනව ,එත් හදන්න නම් බරු වුනා තාම .එක තමා දුක . 0 malkiBasic MemberPosts:216 09 Mar 2017 02:57 AM Chamarage soup recipes tika mamath save karagatta........tnx 0 You are not authorized to post a reply. Page 13 of 77 << < 1112131415 > >> Forum Support --Announcements --Stun Support Forum STUN MEMBERS AREA --Welcome to the Stun Community --General Discussions --Wishes --Suggestions for Stun --ස්ටන් සුහද හමු News and Discussions --News Discussions --Srilankan News --World News -- Sports News --Political News Room Fun, Humor and Games --Humor --Games and Quiz Games ----ස්ටන් අවුරුදු උත්සවය --Hobbies SL-Stun Audio --Audio - Sinhala --Audio - English -- Audio - Hindi and Tamil - --Audio - Instrumental SL-Stun Video Beautiful Sri Lanka --Beautiful Nature in Sri Lanka --Wild Life --Srilankan Heritage --Accomodations, Bunglows, Rest ... --Sri Lankan Events and Culture Aviation and Transportation --Aircrafts and Airports --Automobiles Health and Beauty --Health Corner --Your Beauty Creative Zone --Poems --Short stories --Lyrics --Song Chords --Creative Ideas --Story Teller Books and E-Books --Sinhala Novels --English Books --Educational Books --Non-Fiction Books Technical Area and Science --PC, Mac, Linux & Software --Gadgets and Cameras --Science and Education --Mobile Phones,Games and Applic... Art and Culture --Arts and Crafts ----ආදරවන්තයින්ගේ අඩවිය --Photography --Interviews with Stars --World Heritage Religions -- Buddhism ----ස්ටන් වෙසක් කළාපය --Christianity ----ස්ටන් එක්ක නත්තල් --Islam --Hinduism Sri Lankan History --National Heroes Food and Beverages --Recipes Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Default Group --Sample Forum 1 --Sample Forum 2 --Sample Forum 3 Forums Food and Beverages Recipes